PROTHERM LIGHT

Tencuială termoizolantă, pre amestecată, ușoară, pe bază de perle virgine / reciclate de polistiren expandat, lianți hidraulici și aditivi speciali cu aplicare mecanizată. – Aplicat pentru protecția împotriva incendillor a elementelor structurale din oțel, beton armat normal și precomprimat, tablă ondulată, cărămida și în clădiri de uz civil și industrial, la interior și la exterior.

Potrivit pentru aplicare atât la interior, cât și la exterior. Nu conține fibre.

PROTHERM
LIGHT

În timpul expunerii la foc, a tencuielii PROTHERM LIGHT, transmiterea căldurii are loc în profunzime, iar perlele de polistiren se sublimã fără nicio emisie de flacăra sau fum. Se creează astfel o structură formată din liantul de ciment și celulele sau spațiile goale rămase în urma sublimării perlelor de polistiren. Tencuiala își modifică astfel caracteristicile fizice, devenind un strat de material cu capacități de înalta performanță în eliminarea căldurii, ce se adaugă la avantajele care decurg din pierderea apei cristalizate și grosimea materialului în sine.

Aplicarea tencuielii PROTHERM LIGHT nu necesită o atenție deosebită sau utilaje speciale.

Gama PROTHERM LIGHT oferă profesioniștilor din domeniul stingerii incendiilor instrumente eficiente de protecție pasive la foc al structurilor, utilizabile, de exemplu, în cadrul infrastructurilor grele ale aeroporturilor, spitalelor, școlilor, tunelurilor și uzinelor petrochimice. Gama PROTHERM LIGHT este rezultatul dezvoltării tehnologice permanente menite să salveze viețile omenești și să protejeze patrimoniul infrastructural.