Cine Suntem

Marca de referință a companiei este POLYSTONE, marca care înglobează produsele: EPS70, EPS80, EPS80 Grafitat, EPS100 Grafitat, EPS100, EPS120 si EPS200, produse folosite la termoizolarea construcțiilor la exterior, dar producem si sub marca privata pentru partenerii noștri strategici.

Ce
Facem

Producem polistiren expandat folosit atât în construcții, cât și la ambalaje, depozitare, diverse forme.

Asigurăm soluții complete de termoizolare pentru interior și exterior și am completat lista produselor comercializate pentru a acoperi întreg necesarul unui proiect de construcție de la ciment, adezivi, vopseluri și tencuieli decorative. O zonă de nișă care își ia un avânt considerabil și care completează perfect portofoliul nostru de produse este injecția de EPS în diverse forme pentru a satisface nevoi de transport pentru alimente prin realizarea unor cutii termorezistente sau pentru produse electrice și electrocasnice prin producția de ambalaje de protecție.

Ce avantaje oferim clienților noștri?

Cu ajutorul profesioniștilor noștri am reușit să oferim produse de termoizolație care bifează cele mai
importante criterii:

Sisteme complete

Oferirea unor sisteme complete de termoizolație pentru interior și pentru exterior și consultație specializată care să ajute la eficientizarea produselor și la realizarea unor lucrări performante energetic

Confort termic

Confort termic crescut care asigură menținerea unei temperaturi constante în locuință și protejează împotriva problemelor provocate de umezeală sau schimbări de temperatură prea bruște

Prietenos cu mediul

Îmbunătățirea proceselor de lucru prin reducerea pierderilor materiale și economisirea resurselor naturale în cadrul unei abordări mai prietenoase cu mediul precum dezvoltarea unor noi capacități de producție pentru reciclarea deșeurilor din polistiren și susținerea producției de polistiren biodegradabil.

Ce avantaje oferim clienților noștri?

Cu ajutorul profesioniștilor noștri am reușit să oferim produse de termoizolație care bifează cele mai importante criterii:

Sisteme complete

Oferirea unor sisteme complete de termoizolație pentru interior și pentru exterior și consultație specializată care să ajute la eficientizarea produselor și la realizarea unor lucrări performante energetic

Eficiență

Asigurarea eficienței energetice a locuințelor prin scăderea facturilor cu până la 35% în cazul celor mai performante dintre produsele noastre

Performanță

Acoperirea tuturor nevoilor consumatorilor prin acreditarea celor mai performante produse din portofoliu, precum și prin includerea unor opțiuni mai accesibile, dar care rămân deasupra nivelurilor de performanță ale competitorilor

În relația cu partenerii de afaceri, furnizori, distribuitori, constructori sau reprezentanți ai industriei alimentare, suntem dedicați livrării de produse la un nivel calitativ mereu ridicat, conforme cu normele impuse de Uniunea Europeană și certificate. Ne-am asigurat că sistemele noastre de producție pot livra serii întregi realizate la același nivel de calitate indiferent de volumul produs.

Cu ce ne diferențiem de concurență?

15 ani de expertiză în producția de polistiren expandat de înaltă calitate.

200.000 mc capacitate de producție anuală pentru gama de produse: EPS50, EPS70, EPS80, EPS80 Grafitat, EPS100 Grafitat, EPS120 si EPS200.

Standardul de calitate ISO 9001 și standardul de produs SREN 13163:2015 integrate în capacitățile de producție.

2023, anul în care linia de producție a fost upgradată, oferindu-ne oportunitatea să creăm serii de produse cu o calitate constantă și controlată pe tot procesul de fabricație.

72 ore termen maxim de livrare a comenzilor într-o arie cuprinsă de până la 200 km în jurul Brăilei: Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Vrancea, Vaslui, Bacău, Prahova, Buzău, București, Călărași si Ialomița.

În ultimii 5 ani am avut o creștere și dezvoltare organice pe o piață în continuă schimbare. Produsele noastre au evoluat odată cu vremurile și în ritmul alert al cerințelor tot mai specifice ce vin din partea consumatorilor.

Activitatea noastră se bazează pe 4 linii de business convergente:
-Producția de EPS;
-Comercializarea sistemului ETICS POLYSTONE EPS (sistem certificat AEROQ);
-Producția POLITERM (amestec dedicat sapelor ușoare);
-Reciclarea EPS.

Cum ne pregătim pentru viitor?

Experiența din industrie ne-a învățat să fim mereu pregătiți pentru următoarea schimbare, să fim relevanți în ochii consumatorilor și să gândim mereu în și pentru viitor. Suntem conștienți că trebuie să le lăsăm urmașilor noștri un mediu curat prin introducerea unor procese de producție care economisesc resurse și reciclează materiale.
Susținem valorile reale din comunitatea noastră pentru atingerea unor ținte excepționale: Domnul Profesor Dan Iorga, membru al Asociației de Atletism Brăila pentru eforturile în identificarea și crearea de Campioni.