Polystone Etics EPS

Sistem certificat AEROQ, organism acreditat pentru Certificarea Conformității Produselor.

Sistemul Polystone ETICS EPS a fost dezvoltat de experții noștri pe o perioada de 10 ani, obținând rezultate superioare în ceea ce privește Rezistență termică (2,5-4 mpK/W).

În condițiile punerii în operă specificate de producător, sunt garantate specificațiile tehnice de rezistență termică și durabilitate din DoP.

În conformitate cu SR EN 13501-1:2019, sistemul compozit de izolare termică la exterior ( ETICS) pe baza de polistiren expandat – POLYSTONE ETICS EPS, în raport cu reacția la foc este clasificat B, în raport cu emisia de fum este clasificat S2, în raport cu picături / particule arzânde este clasificat d0.

POLYSTONE ETICS EPS

Sistemul POLYSTONE ETICS EPS se aplică la exteriorul imobilelor civile și industriale. Rezistență termică în funcție de grosime poate varia de la 2,5 la 4 mpK/W.

Rezistență în timp a sistemului: 40-50 ani.

Consumurile specifice de materiale pentru Polystone ETICS sunt următoarele(*):
  1. Adeziv lipire/spacluire – 3,5 kg.mp;
  2. Dibluri – 5 buc/mp;
  3. Plasă armare – 1,1 ml/mp;
  4. Tencuială decorativă – 2,8 kg/mp.

*Consumurile normale declarate de producator. Aceste consumuri pot varia in funcție de specificul imobilului.

Polystone Etics EPS

Certificat de conformitate

Pentru că ne pasă de tot ce ne înconjoară am creat serviciul de RECICLARE pentru clienții noștri. Face parte din efortul nostru de a îmbunătății industria din care facem parte și pentru a aduce mărcii Polystone valoare în economia circulară. Pentru mai multe detalii adresați va reprezentantului din zona din care faceți parte.